Software Company

In this project a big open space was divided into several different rooms and areas.

The company owner asked to divide the space for privacy and acoustics reasons . But he also wished to maintain eye-contact between the employees.

To achieve this, we created a system of half see-through walls. a few walls are made of totally clear glass while others are half clear glass with a plaster wall beneath.

For a more welcoming feeling the floor was covered with a warm wooden floor.

Special carpentry pieces were designed for different uses. Standing out is the curved designed secretary unit.

  • Tel Aviv, Israel
  • 300 m2

More Projects

Share with your friends
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Design Tips

Design posts from Amsterdam designer

You will be the first to know about the most interesting and fabulus places about design in Amsterdam & more.