North Tel-Aviv apartment

This North Tel-Aviv apartment was planned to fit the family's needs before it was built.

The original architectural plan was changed and all technical working plans were accommodated to the new layout and specific personal client’s desires. 

The public space is totally open, and it contained a large living space, a home office, a dining area, a large kitchen and a fun-creative area for the two girls. 

We considered the terrace as an integrated part of the living space. To emphasize this, we planned a sofa that went all along the back wall of the living area and continued out to the terrace. 

Special furniture was designed for the apartment, such as: 

  • A free-standing TV unit. On the back there is a shelf unit which faces the dining table. 
  • A home office storage/shelf unit. 
  • A magical wardrobe with a kid’s size door connecting the rooms. 
  • An open, fun storage/sink cabinet for the girls washroom. 
  • A large sofa with plentiful storage place. 

 The open kitchen has a playful design with a bold yellow cupboard and a lot of storage spaces. 

The colors and accessories together with the open and lay back, yet elegant design, make the apartment look like a boutique hotel. 

  • Tel Aviv, Israel
  • 120 m2
Pictures by: Tammy Sgan-Cohen

More Projects

Share with your friends
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Design Tips

Design posts from Amsterdam designer

You will be the first to know about the most interesting and fabulus places about design in Amsterdam & more.